{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Hatti 2017

406 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Sara E
Kvinde | 20 år | Oprettet: 18. jan 2016


Kanin Hatti

Fødselsår:
2017
Størrelse / vægt:
Temperament
Meget stille og rolig.
Tricks
Går ikke rigtig op i tricks
Stamtavle
Vides ikke
Køn
Pige
Bemærkninger
Jeg fik Hatti mens hun var drægtig 😄. Hun var tynd. Ungerne kom, hun var en super mor 😍. Nu er hun ved at være normal vægtig, og håber på en dag at kunne lære hende at springe 💖.

Opdateret:
Nu er jeg begyndt at springe med Hatti, og hendes rekord er nu 19 cm. Hun lystre for det, og ser ud til at synes det er sjovt :D

Opdateret:
Hun er ved at falde til ro, og springer med fin lyst, vil ikke presse hende til noget, så vi tager den stille og rolig med springningen.

Opda. 4/5-18 Vi har haft holdt en spring pause, fordi jeg har haft rigtig meget at se til, og Hatti hellere vil i løbegård end springe. Hvilket også er forståeligt. Vil ikke presse hende til noget, og nogle dage, vil hun bare meget hellere i løbegård, end hoppe.

Opda: 4/5-18. Jeg er begyndt springningen med Hatti igen, og hun springer allerede de 23 cm. Hun virker til at synes det er sjovt, og gerne vil have flere udfordringer.

Opda: 01/01-19: Hatti er virkelig begyndt at gå frem ad i springningen efter vi startede til hoptræning i sommers 2018. Hun springer mini-let og har startet 2 stævner. Mini lige og Mini kroget. I mini lige fik hun en 5 plads. Og i mini kroget fik hun en 4 plads <33
Kommentér på:
Kanin Hatti
Annonce