{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Zeilers Nougat 2012

584 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Alma B
Kvinde | 23 år | Oprettet: 29. nov 2015


Marsvin Zeilers Nougat

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Jeg er ikke helt sikker men tror det er 700gr
Temperament
Nougat har et ret sjovt temperament. Hun kan bestemt ikke lide at man rør hende på ryggen, maven eller numsen. Hun er en ret så fin dame og kan bedst bare lide at ligge i enten sit tæppe eller på sin pude. Hun er et meget sødt marsvin og elsker at lege med sit lege tøj hun er ikke så venlig mod fremmede. Hun kan godt finde på at små bide lidt. Når man aer hende piver hun lidt men ellers er hun rigtig sød.
Tricks
Nougat har lige lært at give pote( jeg ved godt det måske lyder lidt underligt men det kan hun). Når man skal give dem grønt står hun op på bagbenene. Jeg er ved at lære hende at twiste men det går ikke så godt.
Stamtavle
Hun har en stamtavle og hendes far er zeilers Sonny og hendes mor er hyggedyrs Pippi jeg har også nogle fine billeder af hendes stamtavle.
Køn
Ja hun er meget køn. Ej hun er en helt vildt nuttet pige
Bemærkninger
Zeilers Nougat er en satin hvirvel. Hunner født d. 27/6/2012. Hun elsker peberfrugt og passer godt på hendes bedste veninde Zeilers petit. Jeg kunne have valgt zeilers petit og en af hendes søstre men jeg kunne så godt lide zeilers nougat så jeg syntes de passede meget godt sammen. De minder mig meget om mine to andre marsvin som nu er i himmelen den ene var Nova og den anden var perle.
Kommentér på:
Marsvin Zeilers Nougat
Annonce