{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Den Nye [ Tidl. gnaver] 2014

284 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

natasja D
Kvinde | 40 år | Oprettet: 17. aug 2014


Kanin Den Nye

Fødselsår:
2014
Størrelse / vægt:
Dværg vædder og fransk vædder
Temperament
Dejlig nysgerrig og MEGET madglad :)
Tricks
Stamtavle
Køn
Han
Bemærkninger
Den nye hentede jeg temmelig akut/her og nu, hos en bekendt. Han var ikke til at komme i nærheden af og fik jeg endelig fat i ham, var han møg hysterisk. Det har heldigvis ændret sig.. Nu kommer han til lågen med det samme når han ser mig, og giver jeg ham mad - flår han det nærmest ud af hånden på mig.
Navnet har han fordi han da jeg hentede ham var den nyeste i flokken og inden jeg fandt et navn, hang "Den Nye" bare ved :D
Han boede i et alt for lille bur, men sin "ven" på første salen, se billede.

Den nye kunne bryde ud af ALT! Og det er virkelig uden overdrivelse.. Han kom derfor ud til min veninde og hendes mand og bo. De har en gammel heste stald med kaniner i hver boks, boksene er 130 cm høje, plus der er et stødhegn trukket hele vejen rundt pga kattene. Men da de kom ud næste morgen, var han væk. To dage efter sad han på deres trappesten og så ville han gerne retur. De satte net hen over boksen, men det brød han også ud af. Ja, han var dygtig ;) De brugte ham til avl, og den ene morgen de kom i stalden var han kommet ind til damerne og da min venindes mand ville tage ham op og flytte ham, røg han direkte på ham og bed. Det var desværre for meget af det gode for dem, så han blev aflivet..
Kommentér på:
Kanin Den Nye
Annonce