{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Rosa 2012

842 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Iris
Kvinde | 25 år | Oprettet: 29. okt 2013


Marsvin Rosa

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Ca. 1,1 kg
Temperament
Rosa er meget nysgerrig og er utrolig madglad. Hun begynder at snakke så snart der høres knitren fra poser, eller der kommer nogen hen over gulvet. Hun er ikke så rolig, for hun har ret meget energi, men er stadig utrolig venlig.
Hun er ikke bange for katte, selvom hun dog forsvinder når de kommer for tæt på, hvilket er forståeligt nok, da vores ene kat har det med at daske til buret. Hun elsker at være uden for i det gode vejr og nyder virkelig græsset og den friske luft
Tricks
Stå på bagbenene.
Stamtavle
Ingen
Køn
Utrolig køn pige
Bemærkninger
Kommentar og bedømmelse gives selvfølgelig tilbage!

Ros fik vi sammen med Isabella af en familie hvor børnene hade mistet interessen. Hun er endnu ikke så glad for at blive løftet, da hun ikke blev kælet så meget, men hun siger intet til at blive nusset, og ser faktisk ud til at nyde det.
Hun elsker frugt, grønt og planter og er sågar ved at hoppe ud af buret hvis der er mad i farvandet. Derudover er hun også rigtig god til at klatre efter et stykke salat, og kan også stå på bagbenene uden støtte, hvis bare der er mad i luften.

27/4 - 14
Så har de fået en ny løbegår (kan ses under mine fotoalbum) så de nu kan være ude i meget længere tid også uden at kattene 'kommer til' at puffe lidt til dem. De nyder det virkelig begge to og Rosa bruger tiden på at spise græs og slappe af - hun elsker det virkelig!

20/4 - 14
Rosa var ude i haven sammen med Isabella idag. Hun kom hurtigt ud fra skjulet i huset og tog det rigtig pænt i betragtning af at det er første gang hun har været ude for et hus. Hun nød græsset og solen rigtig meget, så det skal bestemt prøves igen

27/8 - 14
I løbet af sommeren har Rosa og Isabella tilbragt stort set hver eneste dag ude i haven i deres nye løbegård. De er vist blevet super glade for den. rosa fandt hurtigt ud af at livet der ude var godt, og hun hopper nogengange rundt i små krumspring inden hun så begynder at græsse igen.
Yderst effektiv græsslårmakine, det må man sige hun er ;)
Men det er efterhånden blevet mere køligt i vejret, så vi er stille og roligt begyndt at tage dem ind nogen dage. Er det godt vejr og solskin, så kommer de selvfølgelig ud og nyder solen og det friske græs, men regn eller for mange skyer - så bliver de inde og får plukket noget græs i stedet.
Rosa er også begyndt at blive meget mere håndvant. hun var en smule nervøs i starten og ikke så glad for at blive taget op, men nu sidder hun pænt stille når hun løftes, og hun er begyndt at slappe rigtig godt af
Kommentér på:
Marsvin Rosa
Annonce