{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Isabella 2012

1.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Iris
Kvinde | 25 år | Oprettet: 29. okt 2013


Marsvin Isabella

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Ca. 1 kg
Temperament
Isabella er en smule nervøst, eller måske mere forsigtigt anlagt. Hun kommer ikke farende ud ved 'lyden af mad', men hun venter til man er kommet over. Hun lader altid Rosa gå ud først og så kommer hun bagefter.
Kommer der en uventet lyd trækker hun sig hurtigt tilbage til huset, men titter hurtigt frem igen. Så elsker hun hå, specielt hvis det ligger frit i buret. Hun har det med at grave sig ned under det, og så 'spise det indefra'. Hun er lidt bange for deres nye græsbold, men det bliver allerede bedre.
Tricks
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Ja hun er bestemt meget køn - og så er hun en pige
Bemærkninger
Kommentar og bedømmelse gives selvfølgelig tilbage!

Den 10. Marts 2014 fik vi Isabella foræret sammen med Rosa, da vi kendte nogen som desværre ikke kunne beholde dem. Isabella er meget forsigtig i forhold til sin veninde, og hun er ikke så modig. Men hun elsker frugt og grønt i alle afskygninger.
Vi træner hende meget til at blive tryg ved hænder så hun bliver altid strøget en gang over ryggen når vi fodrer dem - Det går også fremad. Hun er ikke bange for katte hvilket er lidt sjovt taget i betragtning af hvor forsigtig hun normal er.

30/4 - 14
Så skete det som bare ikke må ske! Da min lillebror bar Isabella ud i haven blev hun bange for naboens hund, fik snoet sig væk og sprang ned hvor efter hun pilede ind i hækken.Vi brugte 20 minutter på at få hende ud der indefra, og heldigvis kom hun op igen uden nogen skrammer - jeg håber ikke det sker igen!

27/4 - 14
Så har de to små grislinger fået et helt nyt udebur, så de nu kan være ude i meget længere tid uden at kattene kan komme for tæt på. Isabella var lidt utryg i starten, men hun kom frem og nød det gode vejr bagefter - det er nu blevet deres 'dag-bur' når det er godt vejr.

20/4 - 2014
Så har Isabella været ude i haven sammen med Rosa. Såvidt vi ved er det første gang de har været rigtig ude, men de tog det rigtig pænt. Isabella gemte sig i huset i starten og var ikke så meget for at komme frem, men efter lidt tid kom hun dog ud og nød solen og det friske græs.
Kommentér på:
Marsvin Isabella
Annonce