{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin | Mikkel [ Himmelgnaver] 2009

2.709 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Marsvin | Mikkel

Fødselsår:
2009
Størrelse / vægt:
Længde: 29 cm

Vægt: 1060 g

Vejet og målt den 9 september 2010.
Temperament
Super nysgerrig! Og den første til at undersøge nye ting :-) Han er sød og rolig at have oppe af buret, bider aldrig! Efter vi fik behandlet hans skab er han blevet meget mere tam og rolig overfor mennesker :-D!
Super dejligt temperament!
Tricks
Nej :-D
-Men hvis en af mine marsvin ville kunne lærer tricks ville jeg satse på at Mikkel ville være den der har størst chance for at forstå det :-) Der står tøserne af!
Stamtavle
Nej, han er købt i en dyrehandel :-)
Køn
-Han
Hehe ja da jeg købte ham, købte jeg ham som en pige og gav ham navnet Cirkeline.. Vi blev dog lidt usikre på om det nu kunne passe for han opførte sig som en han. Så vi tog Molly og Cirkeline med til dyrlægen for at få kønnet tjekket på dem. Det var så en han og en hun :-D!
Så Cirkeline fik navnet Mikkel! og blev kastreret.
Bemærkninger
Mikkel min ultra skønne Mikkel <3
Jeg købte Mikkel i hjørring dyrehandel 2009, sammen med mit ene hun marsvin Molly :-) De gik hver for sig i et stykke tid på grund af Mikkel var en han og skulle kartereses, men han var ikke helt gammel nok :-)
Mikkel elsker at være udenfor og nyder sommerdagene på græsplænen :-D!

Mikkel fik desværre lørdag den 8. feb. meget ondt i maven. I løbet af aftenen fik han det værre og værre. Klokken ca. halv 11 døde min lille Mikkel desværre :-( jeg kommer til at savne den lille mand. Det er godt at han er kommet op til Molly i muttehimlen <3
Sov sødt
Kommentér på:
Marsvin | Mikkel
Annonce