{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Kiwi the monster 2012

1.785 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Billie
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. apr 2010


Kanin Kiwi the monster

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Kommer. :)
Temperament
Fuld af energi! Super nysgerrig, når jeg fodre så snuser hun til min hånd, og stiller sig derefter op af den. Lidt bursur, hvilket er trist, men det kommer vi nok af med. :)
Tricks
...
Stamtavle
Mor: Billie
- Lidt løvehoved og ukendt.
Far: Linus
- Dværgvædder og Angora/løvehoved.
Køn
Hun.
Bemærkninger
Kiwi er fra Billie's første og nok også sidste kuld. Hun har 4 søskende som alle har fået dejlige hjem, 2 hos bekendte og 1 helt til sjælland.
Kiwi er virkelig en lille pjuskemus, og jeg elsker det! Synes virkelig hun er køn. :)

Hun er lidt bursur, men det kommer hun nok af med håber jeg. Hun er ikke så vild med at blive kælet, men det er mest fordi hun er usikker endnu, men det går fremad. Hun er nysgerrig, og undersøger straks hånden når den ikke er helt nede på hendes område, hvorefter hun så stiller sig op af den. Hun er let nok at tage op, men kan dog smutte en gang i mellem, men gør ikke det? Jeg håber på hun bliver ligesom sin fantastiske mor Billie, som opføre sig som en hund, og intet er jo umuligt!

Endelig er Kiwi ved at være mere tryg i hænder, så hun ligger nogenlunde stille når man holder hende. Det gjorde hun også før, det var ikke sådan at hun prøvede at flygte, men hun er blevet mere rolig. :)

Hun har endnu ikke været i sele, men det kommer! Nu er hun jo 10 uger, så det er snart tid og når tilliden så samtidig er ved at vokse så er det jo bare helt perfekt.

~~ HVIS DU KUN KOMMENTERE FOR AT JEG SKAL KIGGE FORBI DINE GNAVERE, SÅ LAD HELT HVER MED AT KOMMENTERE! ~~
- Jeg kigger forbi hvis jeg har lyst, men føler mig tvunget hver gang nogle skriver "Kig forbi" Også selvom det slet ikke er meningen. ;)
Kommentér på:
Kanin Kiwi the monster
Annonce