{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Jabel´s Bell 2006

1.165 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Stald Jabel !
Kvinde | 24 år | Oprettet: 18. mar 2011


Kanin Jabel´s Bell

Fødselsår:
2006
Størrelse / vægt:
Han vejer 2.5 kilo, da han er en meget stor hankanin! Ikke tyk, men lang og høj :)
Temperament
Han er en meget kælen og tålmodig kanin, men kan have sine meninger. Han er begyndt på at pille på springene med næsen! Det er MEGA irreterende, så det arbejder jeg meget på at han skal holde op med :)
Tricks
Jo et kan han da :D jeg sætter ham ned, og så løber han hen til sit bur, og så siger jeg "hvor bor Bell?" og så stiller han sig på sine bagben og viser mig det :D
Stamtavle
Han er Løvevædder, og en meget stor en af sin race! Han har kun "delvis" hængeører, det kommer lidt an på om han er afslappet, bange, eller lytter.
Køn
Han (kastereret)
Bemærkninger
Han er ren løvehoved, men har ikke en særlig stor manke, men ellers har han masser af pels. Han er verdens mest kælne kanin :D Han bor i sit eget bur, men bliver lukket ud i to store løbegårde med sin "kone" Jasmin", de er et rigtigt ægtepar :D

Der kommer snart nyere billeder ;)

November 2011: Bell er blevet super god til det der med hopning ;)
Han piller ikke pindene ned med næsen mere, så det er da fremskridt :D


Maj 2012: Bell har været en del igennem i denne måned! Det startede med at han i starten af måneden begyndte at få besvær med at komme af med hans afføring, så i tog ham til dyrlægen, og de gav ham noget mælkesyrebakterie, så der kumme komme gang i hans mave igen, og så et antibiotika i 5 dage til hvis der skulle være noget med tarmene, og tilsidst noget det det øjenbetændelse han har haft, og som vi alligevel skulle have noget af! Senere på måneden kom jeg ud en aften for at sige godnat til dem, og lagde så mærke til at han havde besvær med at tygge sine gulerødder, så jeg kiggede ind i munden på ham, og så at han havde knækket sine to fortænder i overmunden!! Blev såå bange, så skyndte mig ind til min mor Dyrlægen sagde så at vi kunne vente til morgenen efter med at komme med ham, og så bare sørge for at han evt kunne få noget agurk. Så nu er der så gået 3 uger, og tænderne er stille g roligt begyndt at komme igen!
Kommentér på:
Kanin Jabel´s Bell
Annonce