{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kajas tænder

2.421 visninger | Oprettet:

Så i går (d. 16-12-2014) fandt jeg ud af at Kajas tænder var helt ude af den. De var ALT for lange og skæve, og jeg fatter ikke at opdaget det før. Det går mig rigtig meget på at jeg ikke har set det, og jeg er rigtig ked af det over det, men sket er sket.
I dag (d. 17-12-2014) kommer vi så ind til en dyrelæge der har speciale i små dyr, især kaniner, hvor vi så får tænderne klippet. Kaja tager det hele rigtig fint, og jeg er meget stolt af hende. Vi fik også tjekket hendes bagtænder (med en mærkelig kikkert), og de er også snart for lange. Hvis de skal slibes skal hun i narkose.
Vi fik også konstateret at hun er født med saksebid, og de derfor de så hurtigt blev så lange. Saksebid vil sige at kæben er skæv (i hvertfald i dette tilfælde) og at tænderne ikke har mulighed for at røre hinanden overhoved. Det vil så sige at hun ikke selv kan slide dem.
Kaja ville skulle i narkose minimum 2 gange om året(for at få slibet tænder), og få klippet fortænder minimum 6 gange om året hvis hun skal fortsætte med at leve.

Beklager billedkvaliteten. De er taget med iPad i mørke.

Errebos Stald
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. jan 2012


Kommentér på:
Kajas tænder
Annonce