{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
780 visninger | Oprettet:

Kanin spiser ikke sit hø {{forumTopicSubject}}

Sagen er den, at vi altid har købt Brogaarden hø til vores kanin, som hun har spist og spist. Selv den sidste pose vi havde spiste hunlige indtil den var tom. Vi har nu så lige fået to nye poser hjem (også fra Brogaarden), og det virker simpelthen bare ikke til at hun spiser særlig meget af det. Som i meget lidt.

Så hvad dælen gør man lige ? Lader være med at give hende særlig meget grønt, så hun bliver "tvunget" til at spise hø, eller finder noget andet hø, som hun måske så heller ikke kan lide, eller hvordan og hvorledes vil I gribe den an ?

På forhånd tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kanin spiser ikke sit hø
  • #1   8. jun 2017 Hvis hun får meget grønt, får hun jo også rigeligt med fibre. Mine kaniner spiser ca. 1/4 mængde hø om sommeren i forhold til om vinteren.
    Men hvis du er nervøs, ja, så lad da være at give grønt en enkelt dag og se, hvad der så sker.


  • #2   8. jun 2017 det nye hø kan også være mere fiberrigt og hun derfor ikke behøver spise så meget... kan også være pga varmen: jo varmere jo mindre energi skal de bruge på at holde varmen. Hvis du så giver ligeså meget tørfoder som om vinteren spiser hun mindre af det hun mindst kan lide... og hø smager nok en anelse mere kedeligt end grønt og tørfoder;)

Kommentér på:
Kanin spiser ikke sit hø

Annonce