{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
479 visninger | Oprettet:

»•Dystopia•«
»•Dystopia•« Hjælpe-administrator

Tilmeldt:
3. jun 2013
Følger: 39 Følgere: 202 Gnavere: 2 Emner: 14 Svar: 423

Kaningulsort - Artikel! {{forumTopicSubject}}

Syntes helt bestemt den er værd at dele, her kan man læse om kaningulsort som pt. er den virus mange snakker om og er bekymret for. Og grunden til at det kraftigt anbefales at man ikke sælger kaniner, udstiller osv. pt.

Og kan igen kun slå ét slag for hvor vigtigt det er pt. ikke at købe nye dyr hvis man i forvejen har kaniner. Og det samme ved at sælge kaniner. Da vi er nød til at stå sammen i disse tider, nytter intet hvis nogle overholder anbefalingen mens andre ikke gør. For så øges presset på evt. smitte forsat. smiley Det er blot en anbefaling, og det er op til den enkelt person. Der er ingen regler/love omkring at man ikke må sælge/købe kaniner pt.

*Danmarks Kaninavlerforening (DK) har ikke i sine vedtægter nogen hjemmel til at påbyde nogen lukning eller aflysning af arrangementer eller udstillinger. Derfor er det ”skrappeste” DK kan gøre, at gå ud og på det kraftigste anbefale alle at aflyse arrangementer, og derefter give gode råd til hvordan sygdomsrisiko kan minimeres, og hygiene maximeres.

Dette er hvad DK har gjort.

Flere har oplevet situationer med fortsat salg af kaniner.. både gennem annoncering på Facebook, gennem netaviser, og på sensommermarkeder. Det kan man ikke forbyde nogen, men gennem oplysning kan man prøve at fortælle om de betydelige risici man løber ved at gøre det. Og der er kun DK til at tale kaninernes sag!*


Link til artiklen:
http://kaniner.dk/images/kaningulsot.pdf


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kaningulsort - Artikel!
Kommentér på:
Kaningulsort - Artikel!

Annonce