{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
910 visninger | Oprettet:

Theresa H
Theresa H
Tilmeldt:
19. jun 2012
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

marsvin skriger i nærheden af marsvin {{forumTopicSubject}}

Hej gnavergalleri!
Mit marsvins gamle ven, han boede sammen med, døde for nogle uger siden. Vi købte en lille sød han, på ca. 5 måneder, så han ikke skulle være alene. Desværre virker den gamle ikke særlig glad for ham. Hver gang, at den lille kommer i nærheden af ham skriger han, som om han jager ham væk. Det er ikke til at holde ud længere, da der tydeligvis er et eller andet galt. Det er en høj skrigelyd, ligesom hvis der er noget der gør ondt eller ligende. Der har aldrig før været problemer, med det gamle marsvin, og han er meget rolig og kærlig - men når den lille kommer, så skriger han. Nogle, der har en idé hvorfor? På forhånd tak!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  marsvin skriger i nærheden af marsvin
  • #1   9. feb 2016 Når 2 nye marsvin lære hianden at kende så skal de skabe et hiraki og der er ikke noget unormalt i at der er noget brok i mellem dem og noget skrigerri.

    Når det er sagt vil jeg dog ikke være overrasket over hvis de 2 hanner ikke kan sammen. 5 måneder er rimelig gammelt og forsøge og sammensætte med en voksen han.
    Normalt sammensætter de fleste en voksen han med en han unge på 4-8 uger, max 13 uger, for at undgå at den lille er blevet dominant nok til at ville bestemme.

    Så en han på 5 måneder er rimelig gammel at forsøge sammensætte med en voksen han.

    Men du må vente og se om de finder ud af det eller ej. Der er ikke andet for


  • Theresa H
    Theresa H Tilmeldt:
    jun 2012

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #2   10. feb 2016 Tak for svar! Tænker at du har ret, håber at det løser sig. Mange tak smiley

  • #3   10. feb 2016 marsvin der er vant til andre marsvin bliver normalt ikke bange for andre marsvin så de ligefrem skriger bare den anden nærmer sig, man skulle tro han have fået tæsk... har han skader nogle steder? Fik han tit tæsk af den forrrige? Hvordan opfører den unge (jeg nægter at sige lille om en halvvoksen han) han sig overfor ham? brummer han? står han og tripper på høje ben? skærer tænder eller anden trueadfærd?

Kommentér på:
marsvin skriger i nærheden af marsvin

Annonce