{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.105 visninger | Oprettet:

Useriøse Annoncer. {{forumTopicSubject}}

Hej, GG.

Jeg tænkte, at emnet om useriøse annoncer ikke er taget op.

Jeg synes personligt det er useriøst når der står i overskrifter som :

Mutterne skal ha ny bolig.
Eller..
Min søde kanin mangler nyt hjem

Eller..
Æblerne skal sælges! (Jeg vil ikke nævne de rigtige ord der bliver brugt, da det kan krænke nogen der rent faktisk bruger de her useriøse overskrifter).

1. Jeg føler, at man skal kalde dyret det rigtige. Kanin, Marsvin, Rotte, Mus.. Ikke totter, eller noget som helst andet. Fordi det virker useriøst for mig.

2. Jeg føler, at når annonce-teksten ligesom kun kommer til at handle om hvad Ejeren synes om dyret, og ikke noget info om dyret. Når fx man skriver " SMuk og dejlig kanin sælges " - Ja det kan man jo ikke bruge til noget. Jeg vil jo have informationer som :
Bider dyret?
Er det håndvant?
Hvordan omgås det med indedørs ting?
Hvad med foder, er der noget den ikke kan tåle/lide?


- Jeg synes at annoncerne herinde bliver for meget Menneske agtigt, end relevant.


Hvad med jer?


- Jeg gider onde kommentarer om min mening, men kan godt tåle jeres meninger smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Useriøse Annoncer.
  • #1   5. mar 2014 Øh smiley

  • #4   5. mar 2014 Så er det så heldigt, at vi mennesker har udviklet et kommunikationssystem, så vi kan stille spørgsmål til hinanden - og svarer på dem.

    Jeg tager ikke sådanne overskrifter som useriøst, jeg ser dem som et naturligt præg, og en forestilling om, hvilke omgivelser dyret har levet i.
    Og jeg har heldigvis lært at skrive, så jeg kan spørge ind til det ved dyret, der lige netop interessere mig.

    Når det så er sagt, kan jeg dog bedst li, hvis de vigtige fakta omkring dyret er sat op, så det er tydeligt, og så man ikke skal læse en lang roman først.


  • #5   5. mar 2014 Jeg har da nogle veninder, som har chinchillaer, som kalder dem "chins" og det er da bare et fint forkortet ord for chinchillaer. Jeg synes det er okay, da det også skal være hyggeligt, alt behøves ikke og være så seriøst. Kæledyr er da også til får at have det sjovt og hyggeligt sammen med dem. Kender da mange folk som giver deres hund, kat, hamster hvad ved jeg et kælenavn, jeg synes bare det er sødt. Jeg tager det sgu ikke så tungt det med de overskrifter "Sød kanin sælges" Så får man da bekræftet at den er sød. Og så hvis man vil have mere og vide kan man jo spørge ind til det, som sagt i de andres kommentarer også. smiley

  • #6   5. mar 2014 - Jeg ved ikke lige hvorfor jeg skrev naturligt præg, mener nærmere personligt præg.

  • #7   5. mar 2014 smiley

  • #8   5. mar 2014 Det kan jeg heller ikke se noget egentligt problem i... Langt de fleste der har en interesse inden for et specifikt dyr, ved jo alligevel hvad de går under af kælenavne.
    Chinchillaer - chins
    Marsvin - mutter
    Rotter - totter
    Osv

    Jeg går så mere efter noget der er lidt mere sigende, men det er jo også et spørgsmål om hvad man skal bruge dyret til.
    Når jeg sætter dyr til salg, plejer jeg også at skrive hvad det er, og evt. mutationen. Men der er jo mange der falder for de der "sød og kærlig kanin søger nyt hjem".
    Det er blikfang, og siger noget om kaninens personlighed. Det vil formentlig tiltale dem der leder efter et omgængeligt kæledyr.


  • #9   5. mar 2014 Jeg syndes det er okay at give sin overskrift noget personligt istedet for at skrive Sælger kanin så kan man jo skrive min dejlige kaninbasse sælges det viser jo at det er en ejer der har vært glad for dyret
    Ja de kan nok godt ud dybe det noget mere når de sælger men hvis man er dybt intra så kontakter man dem nok over PB for at få mere info smiley


  • #10   5. mar 2014 Jeg synes at annoncer bliver useriøse, når man sælger en bur der er gået i stykker, og egentlig har bedst af at komme på lossepladsen, og alligevel forventer at få 300 kr for det.

    Men egentlig er jeg mere træt af useriøse henvendelse på annoncerne, som "den ser sød ud" men den som skriver er ikke interesseret i at købe overhovedet.

    Mangler der informationer på annoncerne kan man jo spørge, ikke alle ved hvad køberne er interesseret i at vide.


  • Minion
    Minion Tilmeldt:
    feb 2014

    Følger: 1 Svar: 14
    #11   5. mar 2014 Ikke noget jeg har problemer med.
    Det genere mig på ingen måde, at der bliver brugt andre navne for dyrene. Det er ikke værre end at man bare lige kan klikke sig ind på annoncerne, hvis man er i tvivl.
    I bund og grund går det jo kun udover en selv, hvis man ikke får solgt dyret.


  • #12   5. mar 2014 syntes det giver mere blikfang at lave en personlig annonce, det bliver sq så monotomt hvis alle annoncer bare står skrevet
    - ........ (indsæt dyreart) sælges
    - ........ (indsæt dyreart) sælges
    -Min elskede tot søger nye slaver
    - ........ (indsæt dyreart) sælges
    - ........ (indsæt dyreart) sælges
    - ........ (indsæt dyreart) sælges

    Ja jeg ved godt hvilken jeg ville kikke under smiley


  • #13   5. mar 2014 Noget der kan provokere mig er at folk sælger deres dyr til sidste hjem/blivende hjem - det kan de åbenbart ikke selv give dyret men forventer andre kan? Der kan være flere gode grunde til at ville sælge men hvis ikke det er en enormt god grund så irriterer sådan en udtalelse mig smiley

  • #14   5. mar 2014 enig betina man må da håbe at har man salg for øje er det til en der kan give dyrene det bedste resten af deres dage, ellers er man da ikke særlig grundig i sit valg af køber, for vil da sige alle kan risikere at stå i en situration hvor de er nødsaget at skaffe sig af med sine dyr (dette er ikke en linje til diskussion men blot en konstatering)

  • #15   5. mar 2014 At man har nicknames for dyrene ala rotter = totter, marsvin = mutter m.fl. synes jeg ikke generer mig eller gør det mindre seriøst.
    - Der må for min skyld gerne være et lidt personligt præg over annoncen, bliver det for "cool business" agtigt kan det jo have modsatte effekt.

    Men, det der kan gøre at jeg tænker "bvadr" er når folk skal af med deres dyr "med grædende hjerte" osv. - eller når et dyr sættes til salg med en tekst som om dyret har skrevet det, dét bryder jeg mig dog ikke om.


  • #16   6. mar 2014 Jeg syntes ikke det er useriøst..

    At man bruger kælenavne betyder bare man holder af dem


  • #17   6. mar 2014 Helt enig Beltane. smiley

  • #18   6. mar 2014 Meget enig med Rollo's.
    Det der grædend og blødende hjerte er dybt frustrerende at kigge på. Det kan man ofte referere til som følelses porno, fordi de fleste kun gør det for at spille på andres empati.

    Jeg bliver faktisk også irriteret når jeg får et indtryk af, at annoncen er fyldt med undskyldninger over hvorfor man vælger at sælge. Lige meget hvor rigtige de er.
    Så er det næsten bedre at man skriver "grundet personlige forhold" eller helt undlader, og bare skriver at dyret mangler nyt hjem.


  • #19   6. mar 2014 Helt enig Pia.

  • #21   6. mar 2014 Jeg kan ikke se det useriøse i at folk feks skriver : ´´Chins sælges´´ osv, synes det gør det lidt mere personligt. Dog er en af de ting som gør jeg ikke skriver på en annonce, feks: ´´ Det er med blødene hjerte at jeg sælger min bedste ven, solulmate osv, men jeg vil heller have en kanin der kan springe´´ Det er så der jeg ikke kan lade være med at tænke, at så betyder det dyr, ikke så meget for dig alligevel, hvis du bare kan sælge den for at få en anden..

  • #22   6. mar 2014 Ville: også kræver det også mere energi at brokke sig end at lukkeøjene og gå uden om de annoncer man ikke kan lide.

  • #23   6. mar 2014 Ville... du efterlyser at folk skal lære noget om forskellighed og rummelighed.

    Fair nok... men burde du så ikke selv være rummelig nok til at acceptere at netop folks forskellighed gør at ting opfattes forskelligt - og dermed osse hvad man som individ synes er seriøst eller useriøst.
    ... eller skal accept af forskelle og rummelighed kun gå den ene vej?


  • #24   6. mar 2014 Sweet: det er jo hendes mening, og den har hun ytret på samme måde som de andre har ytret deres, det er vel fair? Hun har jo sagt hun synes det er irriterende ikke at alle andre skal synes det samme som hende, og ser derfor ingen steder at hun ikke acceptere folks forskelligheder.

  • #25   6. mar 2014 det er vel så et fortolkningsspørgssmål
    Når der skrives 'de burde lære'.. så lyder det IMHO ikke specielt rummeligt, men det er så bare min mening - og det er jo i trådens ånd osse fair at jeg ytrer den.


  • #27   6. mar 2014 Nu forstår jeg ikke voksen snak, og har meget svært ved at tage seriøst i ikke starter med stort osv... - Men, skriver i at jeg burde få noget motion fordi jeg tager et emne op, om andres annoncer? smiley

  • #28   7. mar 2014 Ville: Det er vel fair nok at skrive om det i en tråd.
    Hvis man aldrig siger eller skriver hvad man mener, og oplever meningsudvekslinger, udvikler man sig jo aldrig...

    Jeg går f.eks. konsekvent uden om de annoncer der giver mig kriller, men derfor kan de da stadig godt værre irriterende.
    Desværre er det jo også sådan, at der er nogen der mener, at de må komme med deres annoncer i forum, fordi der ikke er nok respons i markedet. Så bliver det pludselig svært at gå uden om det man ikke vil læse, fordi man tror det er en tråd med spørgsmål - det er desuden ikke kun på GG det finder sted.
    Jeg har oplevet det stort set alle steder jeg har siddet.


Kommentér på:
Useriøse Annoncer.

Annonce