{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
787 visninger | Oprettet:

Måske syg kanin? {{forumTopicSubject}}

Hej.

Ja, jeg skriver lige fordi vi er blevet lidt urolige.
Vi har vores ca. 5 måneder gamle hermelin, som her de sidste par dage er blevet lidt anderledes end hun plejer.
Hun er ikke helt så livlig som hun plejer og legesyg. Men hun er begyndt er ligge/sove meget. Det er ikke unormalt (Selvom det kun lige er de sidste par dage det har været sådan) at hun lige tager 3-4 timer hvor hun bare ligger på gulvtæppet og ikke laver så meget.
Nogle gange står/ligger hun også sådan helt forkert, og ser lidt blank ud i blikket og ligner hun skal til at tippe over. Hun har også haft lidt dårlig mave, nogle af hendes lorte er meget glatte og våde.

Som regel er hun meget glad for gulerod, og mindes ikke der har været et tidspunkt hvor hun har sagt nej tak. Men her de sidste par dage har hun godt kunne sige nej til gulerod, bare et lille stykke, og så gået videre.

Ja, ved ikke om hun er syg eller hvad. Det eneste der sådan er ændret er, at vi fandt ud af, at vi havde givet måske lidt for meget kaninpiller de sidste måneders tid, da vores vægt var i stykker. Det var nok ca. 10-15g for meget fra de 25g hun burde have. Så der satte vi det ned her for 3 dage siden til 25g, så ved ikke om det har betydet noget. Ellers burde hun få alt hvad hun skal i form af grønt og hø og vand.
Eller om det er noget her om vinteren ? Hun er jo indekanin, og ja, der bliver da lidt varmere end normalt da der er lidt koldt udenfor. Men ved ikke om det har noget specielt at sige.

Så nogen ideer ? For synes det er lidt synd...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Måske syg kanin?
  • #1   21. dec 2012 Forstoppelse? Hvis det er det er det til dyrlæge med det samme, men tag bare til dyrlæge i det hele taget.

  • #2   21. dec 2012 Hej igen.

    Må nok erkende det var falsk alarm, ser det ud til.

    Læste lige lidt rundt og så, at kaniner godt kan blive lidt "dovne" hvis der bliver meget varmere end 25 grader. Og sandelig så, så var radiatoren skruet helt op på max, og jeg tror måske der var 30 grader i stuen, hvilket vi ikke helt havde lagt mærke til. Så ned med varmen, og så lige lufte ud, og nu ser hun meget frisk ud igen. Hopper rundt og leger og alt muligt. Så forhåbentlig det bare var det smiley

    Ellers tak for hjælpen smiley


  • #3   21. dec 2012 Det var godt det ikke var noget alvorligt smiley

Kommentér på:
Måske syg kanin?

Annonce