{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.026 visninger | Oprettet:

Gode Råd - Fotografering af gnaver. {{forumTopicSubject}}

hej jeg har gennem længer tid fotograferet mine gnaver og ville lige give et par tip vider til jer der ude bag skærmen.

Gode Råd:
-Vis du bruger en mobil til at tage billeder med råder jeg til at brug en stor opløsning. på nogle mobiler kan du vælge mellem af billederne skal være feks. 800x600 eller feks. 1200x1800 (de kan også hedde 0,3m eller 12m) ved af bruge den støtreste opløsning kan du ved lidt redigering på computeren få et rigtig godt billede. OBS: større billeder fylder self. mere end de små billeder men kvalitet bliver tit meget bedre.

-vis du har det der hedder "klargøring af billede" (det er feks en firkant mindst på billede det skifter farve til feks. grøn eller rød) så hold din foto knap lidt nede og prøve af få den "grønne firkant" frem og ikke den røde. nogle gange kan det betale sig af tage billede lidt væk selv om man vil havde et nær billede. (det kan altid klippes på computeren) ved af klargøre dit foto bliver resultatet bedre. og i nogle tilfælde vis det er på din mobil / kamara så sløre den baggrunden og får dine billeder til at virke professionelle.

-i stedet for at tage 1-2 billeder i ny og næ. så tag tiden og lav en hel fotoseneisen (gennemsnitligt en 20-50 billeder) når du så ser dem igennem på computeren bag efter så er der feks. en hel masse billeder der ligner hinanden men ind i mellem har du nok fået nogle rigtig gode billeder. og du kan jo altid slette dem du ikke kan lide eller som er blevet for slørret eller rystet.

-tag billeder fra flere vinkler. du kan feks. tage et rigtig godt billede i en bestemt vinkel men vis du feks. tage det en smule til feks venstre end ellers eller lidt oppe fra kan du få et fantastisk billede der er ikke andet for end af udforske de forskellige vinkler. OBS: vis din Gnaver1 får taget rigtig gode billeder i en lige vinkel foran. er det ikke indspytedens med af Gnaver2 er lige så god i samme vinkel .

-tag altid billeder i fuld farve. vis du ønsker sort/hvid billeder så lav dem på computeren det er rigtig surt vis man har taget en række sort/hvid billeder og så finder ud af når de uploades på computeren af det ville eneligt havde været godt i farve. så brug computeren til at redigere dit billede i stedet for din mobil / dit kammerat.

-så vidt muligt tage billeder uden døres og gerne på dage hvor solen er fremme men ikke for skrap. solens lys er rigtig god til når man tage billeder fordi billeder kommer til at se mere naturlige ud.

-vis du vil tage "udstillings" billeder og bruger et stof din gnaver sider på så prøv dig frem med de forskellige farver. Feks: brug ikke en mørk blå farve til feks. en sort gnaver. det frem hæver ikke pelsen glød eller din gnavers statur. brug i stedet feks. en rød eller dæmpet gul til en gnaver med sort. vis du feks. rigtig gerne vil frem hæve din gnavers farver så prøv flere farver. OBS: Stoffet Velur er rigtig god til at bruge som baggrund og det koster omkring 35 kr. pr. meter i stof 2000.

Vis i har nogle gode råd i mener skal på listen er i mere end velkommen til at skrive det ned smiley sætter alle disse gode råd ind på min hjemmeside så i altid kan finde dem der inde kan i også med tiden finde guides i at redigere billeder på computeren osv.

EN SJOV FOTO DAG !
lige en lille opfordring her fra vis dine venner / veninder og kan lide at tage billeder er det rigtig sjovt at sætte en hel dag med godt vejr til at gå og fotografer enten jeres gnaver eller jer selv. der kan komme mange grin og grineflip ud af billederne som jo også er mindre for livet.

Stave fejl er gratis smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gode Råd - Fotografering af gnaver.
Kommentér på:
Gode Råd - Fotografering af gnaver.

Annonce