{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
110 visninger | Oprettet:

Sammensætning af to hanmarsvin {{forumTopicSubject}}

Jeg mistede i går aftes mit ene hanmarsvin, som jeg har haft de sidste to år sammen med sin bror, og jeg har haft dem fra helt små. Derfor kom det også ret pludseligt og utrolig uventet at finde ham død i buret i går aftes.

For mit eget vedkommende ville det være fint bare at have den sidste gående tilbage, men alligevel kan jeg ikke lade være med at synes, at det kan blive til en del år, den sidste her kommer til at gå mutters alene. Min store frygt er jo klart også, at jeg kommer til at gøre tingene endnu værre ved at anskaffe en lille ny, som den gamle måske slet ikke kan enes med.

Jeg har læst lidt frem og tilbage på nettet, og der anbefales det, at man sætter en så ung han som muligt sammen med en voksen netop så der ikke opstår problemer med dominans osv.

Jeg er derfor lidt nysgerrig på, om der er nogle med den slags erfaringer herinde, som kunne komme med nogle gode råd til, hvad jeg skal stille op. Jeg tænker at jeg ikke er den første, der pludselig har stået med en enlig han, der forhåbentlig har nogle år i sig endnu.

Og hvordan sætter jeg i tilfældet de to hanner sammen på bedste vis?

Vh MariaKommentarer på:  Sammensætning af to hanmarsvin
  • #1   14. nov Han skal helt sikkert have en ven. Alt andet ville være direkte synd. Marsvin bliver gerne end 5 års tid.

    Og rigtig nok er det, at vennen du køber skal være mellem 4-8 uger. Så vil du ikke få problemer, da der så er naturlig rangorden mellem dem.

    Og du sætter bare den lille ind til den voksne, og lader dem selv finde ud af det. Ikke noget med at hive den lille op hver gang du synes det ser voldsomt ud. De skal nok selv finde ud af tingene


Kommentér på:
Sammensætning af to hanmarsvin