{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
886 visninger | Oprettet:

GnaverGalleri.dk
GnaverGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
8. apr 2010
Følger: 1 Følgere: 29239 Emner: 30 Svar: 64

GG-Info: Nyt på siden og iPhone-app! {{forumTopicSubject}}

I dag har vi uploadet nogle ændringer, som led i at gøre siden mobilvenlig. Det er et længerevarende projekt, og derfor vil der fra tid til anden ske få ændringer her på siden.
Det du, som bruger, mest vil lægge mærke til, er:

- Baggrundsfarven har ændret sig lidt
- Dit profilbillede er blevet beskåret - og nu er kvadratisk.

Desuden kan vi fortælle, at arbejdet med vores app skrider fremad. Vi er nu i en af de sidste testfaser, og glæder os meget til at kunne præsentere den for jer.

App’en kommer i første omgang til iPhone, da langt de fleste, der tilgår siden via smartphone har iPhone. Det betyder dog ikke, at vi har glemt Androidbrugerne, og vi kigger allerede nu på Android-app, som vil gå i gang efter søsætniningen af iphone-appen.

Mvh. Rikke/GnaverGalleri smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  GG-Info: Nyt på siden og iPhone-app!
  • #1   7. apr 2014 Når nu ens billede bliver kvadratisk, kan man så ikke gøre så man selv kan rette i hvor billedet skal være? For det er da ret irriterende at fx det øverste af mit hoved er skåret væk.

  • #2   7. apr 2014 Sacha: Det var desværre ikke muligt i denne omgang, men det er selvfølgelig noget vi har på listen smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri smiley


  • #3   7. apr 2014 Mhhh, ja er heller ikke tilfreds med at profilbillederne er ændret. Men ellers kan jeg faktisk ikke mærke ændringerne.

    Har GG en app? Den har i da ikke reklameret for smiley


  • #4   7. apr 2014 Jens: Som du kan se i startindlægget, så er vi ved at lave en app - så nej, den er ikke tilgængelig endnu.

    Mvh. Rikke/GG smiley


  • #5   7. apr 2014 Har I overvejet at ansætte programmøre, der faktisk laver deres arbejde rigtigt i første omgang, og ikke bare bygger videre på klamp?
    I professionelle virksomheder plejer det jo at virke sådan, at man ikke implementerer halvfærdige funktionaliteter, men faktisk laver funktionaliteterne færdige, før de implementeres.
    Hvis den gamle kode man sidder og retter i er så håbløs at det ikke er muligt, er der jo en mulighed der hedder omskrivning af koden, der på sigt kan spare rigtig meget tid.

    En bøvs her fra smiley


  • #6   7. apr 2014 Synes ærlig talt at det ikke er særlig pænt.

Kommentér på:
GG-Info: Nyt på siden og iPhone-app!

Annonce