Hamster Phoebe Hamster Phoebe Hamster Phoebe Hamster Phoebe Hamster Phoebe
Mette L
Følg
Følger Følg ikke

Mette L

Kvinde, 24 år, Østjylland
Oprettet: 13. sep 2014
Offline - Senest online: 29. apr 2020 Bruger er på filterliste

Tilbagevendt bruger,

Tja, det var egentligt tilfældigt, at jeg faldt over min profil igen, og jeg kan se, at det er fra mine meget tidlige hamsterdage, og man kan blive lidt flov - billederne får dog lov til at overleve, da det er skønne minder.

iMac burene blev skiftet ud med en Detolf og en Skyline Nagarium Kerry, så minimumsmålene for de små pelstotter blev opfyldt Det var Felix og Phoebe der fik glæden af de bure. Dette er dog et godt stykke tid siden, og siden blev Detolf skrottet, da det begyndte at vise tegn på slid.

I mellemtiden havde jeg efterfølgende en hamster, Wilfred, som var købt i Plantorama, men som døde pludseligt og alt for tidligt uden sygdomstegn.. Efter det gik der længere tid, før jeg fik en hunhamster, Khaleesi, som levede et fuldt liv indtil alderdom tog hende tilbage i foråret 2019.

På nuværende tidspunkt venter vi på at få en smuk, smuk langhåret sølvzobel guldhamsterdreng hjem, og han kommer til at bo i Skyline Nagarium Kerry indtil vi kan ommøblere enten til sommer eller december (nu må vi lige se med Corona). Når vi får ommøbleret kommer han i en Detolf, så han har masser af plads at boltre sig på. Jo større jo bedre :)
iMac har jeg beholdt én af, i tilfælde af, at den kommende tot skal passes, og det ikke er muligt at få ham passet herhjemme i lejligheden.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce