Kanin Elma Kanin Elma Kanin Elma Kanin Elma Kanin Elma
Nethe Kaas P
Følg
Følger Følg ikke

Nethe Kaas P

Kvinde, 46 år, Østjylland
Oprettet: 28. aug 2013
Offline - Senest online: 7. jun 2017 Bruger er på filterliste

Hallehøjsa og velkommen til min profil.

Jeg er en supersød, -venlig og -ærlig pige, der er født med et lyst og åbent sind. I min verden er der ikke noget der er sort eller hvid. Alt har en nuance og alt har en mening, uanset hvor lille, skør, grim, håbløs, stor, klog, smuk eller håbefuld den er.

Jeg er ikke venner med så mange herinde, fordi det for mig er vigtigt at jeg ved jeg kan stole på de mennesker - der har adgang til min profil, samt at jeg kan regne med dem i de svære tider - det er det virkelig venner står fast og hjælper en :-)

Hvis man kigger på mig, så ser man et menneske, som alle andre, og intet menneske som alle andre. Jeg er unik på min helt egen måde, og det gør mig til en en'er.

Jeg er i fast parforhold, ja faktisk er jeg gift - med min mand fra april 1974(suprise, suprise) og har to børn, en pige fra juli 1999 og en dreng fra november 2004. Jeg har selv levet siden september 1977.

Jeg er vokset op ude på landet i nede i det sydlige Vestjylland (ca. 5 km NORD for kongeåen). Så jeg er IKKE sønderjyde. Derfor må jeg tilstå at det ikke ligefrem stod skrevet i stjernerne, at jeg skulle ende med at bo i Jyllands hovedstad, som ligger i Østjylland, og blive gift med en rigtig vestjyde..

Jeg er i arbejdsprøvning i øjeblikket - for at se hvor mange timer på arbejdet jeg kan mestrer, så jeg kan kommer videre i livet - efter endnu en langtidssygemelding med stress og depression.

Jeg er en pige som er fuld af modsætninger. Jeg er meget drenget i min opførsel og bryder mig ikke så meget om hønsegårde og bagtalen. Tilgengæld kan jeg være feminin udtil mine fingerspidser. Jeg elsker kultur og historie. jeg tror på det bedste i mennesker - indtil andet er bevidst.

Jeg er på nogle områder gammeldags og elsker at danse folkedans, synge folkesange og bære danske folkedragter.
Er ved at uddanne mig til syerske inden for det fag. Ligeledes elsker jeg historie fordi det er en vigtig del af det der gør os til dem vi er.

Jeg har en stor kærlighed til dyr.. Specielt kattedyr og gnaverer med store fødder på bagbenene og lange ører - og jeg bor sammen med nogle pelsbefængte øgler, der har stjålet mit hjerte. Jeg drømmer også om en hund - men det kræver en lejlighed med tilladelse til hundehold før den drøm kan blive opfyldt. Jeg har også en lille drøm liggende om at læse til dyreadfærdsterapeut, fordi jeg elsker at arbejde med dyr og jeg har arbejdet med resocialiserer flere slags dyr, både katte og hunde. Det er noget der giver mening for mig..

Hvad kan jeg mere skrive om mig?

Jeg kan skrive at jeg er en genert pige, indtil man lære at kende mig - giver man sig til gengæld chancen for at komme ind bag min facade - vil man opdage at jeg er så meget andet end der står der oppe. Jeg er blevet født med en meget speciel humor, og et meget anderledes væsen end min facade viser ud ad til..

Så hvis du tør - så lad vores venskab gro dybere og dybere i fremtiden, for jeg er ikke den sarte plante, der dør ved den forkerte gødning eller manglende vandning eller manglende ideele forhold. Jeg kan aldrig udryddes og jeg vil altid stå ved din side. Jeg er ikke den speciel rose eller den sarte valmue, nej jeg er mælkebøtten, der står i det allertristeste kvarter og minder dig om at livet har en værdi og skønhed for os alle - selv i de sværeste stunder :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce