Kanin Snehvide *Solgt* Kanin Snehvide *Solgt* Kanin Snehvide *Solgt* Kanin Snehvide *Solgt* Kanin Snehvide *Solgt*
Poca
Følg
Følger Følg ikke

Poca

Kvinde, 38 år, Sønderjylland
Oprettet: 10. apr 2010
Offline - Senest online: 11. jan 2016 Bruger er på filterliste

Jeg er lykkelig ejer af en dejlig kanin. Jeg bor sammen med min forlovede og vores dyr som består af 3 undulater, 1 parakit og vores ene kanin. Der udover er så rider jeg og går til fitness nede i byen.
Hvert dyr er unik på hver sin måde og vi elsker vores dyr mere end noget andet.
Min mor er dansker og min far er amrikansk indianer. Det er en lille sjov ting om mig. Alle kan se det på mine træk i hovedet at der er noget om det.
Snehvide og Stampe har haft en trist start på livet da vi købte dem. Vi købte den i en dyrehandler som ikke var gode ved deres dyr. Deres krypdyr havde det godt men alle andre dyr var en anden historie. Fuglene havde ikke adgang til foder eller vand. Der udover var der sygdom i hele bestanden hos fuglene samt hos pelsdyrene i form af flere forskellige sygdomme. Det ville sige lige fra træk, og forkølelse til pelsmider. De sagde at de samarbejdet med en bestemt dyrlæge, men da det kom til stykket havde dyrlægen aldrig set et dyr fra den omtalte dyrehandler. Nu har Snehvide og stampe det godt hos os. Stampe er her detsvære ikke mere. Han blev meget syg og nægtede at æde og drikke. Så han blev aflivet henne ved vores dyrlæge. Nu har vi en ny han kanin. Han hedder så Lion. I dag har vi kun Jumper tilbage af gruppen.. De to andre kaniner er givet væk til noget familie, som får større gavn af dem.. Grunden tille dette er, at jeg er gået hen og blevet meget syg..Har I spørgsmål skal I bare fyre løs.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce